Mobilio

Kde můžete získat autodíly pro Honda Mobilio?

Kde můžete získat autodíly pro Honda Mobilio?
  1. Proč Honda přestala vyrábět Mobilio?
  2. Vyplatí se koupit Honda Mobilio?
  3. Je ukončena výroba Honda Mobilio?
  4. Jaký typ vozidla je Honda Mobilio?
  5. Je Honda Mobilio SUV?
  6. Je Honda Mobilio dobrá na dlouhé jízdy?
  7. Je Mobilio bezpečný?
  8. Je Honda Mobilio diesel?
  9. Co znamená Honda BR-V??
  10. Jaká je světlá výška Honda Mobilio?
  11. Je Honda Mobilio automatic?

Proč Honda přestala vyrábět Mobilio?

Honda Cars India Ltd. ukončila Mobilio v Indii kvůli špatným prodejům. ... Aby společnost zvýšila klesající prodeje, představila také dravější verzi MPV nazvanou Mobilio RS, která dostala kosmetické úpravy, jako jsou sportovnější nárazníky, spoilery atd. Ale ani to nezaujalo kupujícího.

Vyplatí se koupit Honda Mobilio?

Velmi snadné manévrování v hustém provozu. Celkově je to jedno z nejlepších aut, které se dá koupit místo nákupu jakéhokoli malého auta (jako je alto nebo wagon r nebo i10 nebo brio nebo Baleno), koupě tohoto dává mnohem větší smysl..... Úspora paliva je nejlepší součástí tohoto vozidla, zejména na plyn. Ø Pohodlí sedadel je úplně nejhorší.

Je ukončena výroba Honda Mobilio?

Honda Mobilio byla ukončena. Tento MUV, který byl uveden na trh v roce 2014, byl ukončen, protože jeho místo zaujala Honda BRV.

Jaký typ vozidla je Honda Mobilio?

Honda Mobilio (japonsky: ホンダ・モビリオ, Honda Mobirio) je sedmimístné mini MPV (kombík pro druhou generaci) vyráběné japonskou automobilkou Honda.

Je Honda Mobilio SUV?

Honda Mobilio je 7místné SUV s poslední zaznamenanou cenou 7 ₹.29 - 12.42 milionů. Je k dispozici v 10 variantách, 1 varianta motoru a 1 převodovka: manuální. Mezi další klíčové specifikace Mobilio patří světlá výška 189 mm a pohotovostní hmotnost 1131 kg. Mobilio je k dispozici v 7 barvách.

Je Honda Mobilio dobrá na dlouhé jízdy?

Sedadla jsou podpůrná na dlouhé vzdálenosti, ale při dlouhé jízdě cítíte potřebu přední loketní opěrky. Prostor pro nohy je prostorný, ale chybí pedál. Zadní část je velmi dobře rozmístěna a má dostatek místa pro tři vedle sebe, protože prostor pro nohy je dostatek a podlaha je rovná.

Je Mobilio bezpečný?

vážné bezpečnostní riziko a nikoli hodnotu za peníze. Závěrečná slova: Pokud jste koncový uživatel a máte obavy o svou bezpečnost, držte se prosím dál od tohoto vozu!...

Je Honda Mobilio diesel?

Honda Mobilio má v nabídce 1 vznětový motor a 1 zážehový motor. Dieselový motor má objem 1498 cm3, zatímco benzínový motor má objem 1497 cm3 . Je k dispozici s manuální převodovkou. V závislosti na variantě a typu paliva má Mobilio najeto 17 kilometrů.3 až 24.5 kmpl & Světlá výška Mobilio je 189 mm.

Co znamená Honda BR-V??

Význam zkratky BR-V je Bold Runabout Vehicle.

Jaká je světlá výška Honda Mobilio?

Mobilio je 4.4 metry na délku, světlou výšku 185 mm a rozvor 2 650 mm.

Je Honda Mobilio automatic?

V Honda Mobilio není žádná automatická převodovka. Jedná se spíše o 5stupňovou manuální převodovku, která posiluje pohon předních kol.

Jak dlouho by měla trvat výměna topného jádra?
Jak dlouho trvá výměna topného jádra? 6-8 hodin, 2 lidé, pokud vědí, co dělají! V NÁVODU SE PÍŠE O 5 HODIN. Kolik práce stojí výměna topného jádra? Vý...
Jak opravíte netěsné jádro topení ve fordu ranger z roku 1996?
Jak opravím netěsné jádro topení? Oprava netěsného jádra ohřívače bude vždy mnohem jednodušší než výměna jednoho. Vzhledem k tomu, že se jedná pouze o...
Proč je z ventilačních otvorů cítit nemrznoucí směs, ale auto se nepřehřívá?
Proč moje auto páchne jako chladicí kapalina, ale nepřehřívá se? Pokud jste si všimli zvláštního, sladkého zápachu vycházejícího z vašeho auta po vypn...